Halkio

Runoilija Devangeloth

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 19.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mukava mies unohtaen menneisyyttä ja ahmien tulevaisuutta
 

Kulun elämän
määrittää se
mihin haluat
kompassin vievän

ajatus tuo
elämälle suo
janan jatkuvan
tien katkeamattoman

taivalta saattaa
virta viedä
ja elämää vuodattaa

halki päättymättömän tien

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot