Nimetön

Runoilija chansey

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en tajunnut, että olit poissa.
poissa.
näin kuinka paljon muita koski.
näin kuinka tuska kaiversi heidän
ruumiitaan tyhjäksi.
se sama tuska alkoi kaivertaa
minuakin, vaikka en edes
tuntenut sinua.
minuakin alkoi sattumaan.
tunsin kuinka sydän tyhjeni
vähä vähältä.
tuskaani helpottanee se,
että sinulla on kenties nyt
paremmat oltavat siellä
Isän luona. toivottavasti se
helpottaisi muitakin, mutta
silti en voi lakata suremasta sinua.
elät nyt meidän muistoissamme
ja sydämissämme - nyt ja ikuisesti.

Selite: 
kaikille jotka surevat 16.10 tapahtunutta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
chansey Nimetön 5.9.2009 0 Runo
chansey Nimetön 5.9.2009 0 Runo
chansey Nimetön 5.9.2009 0 Runo
chansey Nimetön 5.9.2009 0 Runo
chansey Enkeli 13.9.2009 2 Runo
chansey Nimetön 1.11.2009 0 Runo
chansey pieni merenneito 1.11.2009 0 Runo
chansey Nimetön 1.11.2009 4 Runo
chansey Nimetön 1.11.2009 0 Runo
chansey Nimetön 1.11.2009 0 Runo