Viljamille

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 8.4.2024 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Taival pienten varpaiden
päätyi luokse enkelten
siipien suojaan, turvaan

Hymysi, naurusi, itkusi ja ilosi
muistoihimme jäi pysyvästi
niitä ei vie meiltä kukaan

Suru tekee kipeää
sydän huutaa ikävää
ikuisen arven jättää

Rakkaus on muuttumaton
ikuisesti päättymätön
Selite: 
Kuinka ikinä voi selvitä /kuinka julma onkaan elämä, itketään yhdessä... työkaverin tuskan myötäelämistä...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan hieno!
Otan syvästi osaa.. Maailman pahin asia on tapahtunut :( 
Hyvin kaunis ja koskettava muistoruno.

-Osan ottoni!

-runo on hyvin kaunis.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot