Myötätuuli

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 8.4.2024 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 


Yksi hetki
tuo pieni retki
teki polusta tien
mutkia useita suoristaen
johdatti uuteen risteykseen

Seison vierelläsi
kätesi kädessäni
hymyillen katson tulevaisuuteen
myötätuuli tuntuu voimistuneen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, kun tietää että ei tarvitse etsiä enää.
Positiivinen tunnelma vahvistuu loppua kohti.
Yllättäen saattaa lempeä tuuli alkaa puhaltaa lämpimästi, silloin kun sitä ei osaa odottaakaan. :-)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot