Nimetön

Runoilija heiduskainen87

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 7.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään juhlapäivänä,
sinun juhlapäivänäsi,
oikein paljon onnea sinulle haluan toivottaa.
Kiitän sinua jokaisesta vuodesta,
jokaisesta tunnista,
ja jokaisesta minuutista.

Sinä jaksoit kuunnella minua,
sinä autoit minua arjessa,
sinä jaksoit huomata ne pienimmätkin asiat.

Sinä minua rohkaisit elämääni jatkamaan,
sanoit ettei kannata luovuttaa helpolla,
enkä minä luovuttanutkaan,
sinun ansiostasi.

Minulla oli joskus pieniä murheita,
ja suuria murheita,
mutta sinä se aina vain jaksoit minun rinnallani kulkea,
et minua hylännyt.

Vielä kerran haluan sinua kiittää,
en olisi tässä ilman sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot