Nimetön

Runoilija heiduskainen87

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 7.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voiko ketään ihmistä rakastaa niin paljon kuin minä sinua rakastin,
rakastan edelleen.
Voiko ketään ihmistä ikävöidä niin paljon kuin minä ikävöin sinua.
Voiko ketään ihmistä ajatella niin paljon kuin minä ajattelen sinua.
Kyllä voi,
sinä olit minun ensirakkaus,
sinua aina tuun mä rakastamaan,
sinä pysyt aina sydämessäni mun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot