Exed

Runoilija SnapCracklePop

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Hei,
mä tiedän olevani
itsekäs kusipää
But guess if I care?

Sä olet mun ja vaan mun, ja mua varmaan vitusti kiinostaa sun exän tunteet kun se kävelee meitä vastaan.
Joo, mä olen kusipää, kun suutelen sua ahneesti sen silmien edessä ja sen pikku sydän varmaan vuotaa verta but who cares? I don't.
Pitäisikö mun muka olla pahoillani, että sä valitsit mut?
Honey, I promise he ain't thinking about you when he fucks me. Eihän se ees muista sun nimee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on kyllä asennetta.
Mutta mulle tuli heti sellanen fiilis, että nyt uhotaan kun oikeasti onkin niin epävarma kaikesta. Vaikka rivien välissä ei ole kyllä oikeasti tilaa minkäänlaiselle epävarmuudelle tässä.
Kaiken kaikkiaan mahti runo.

Tässä runossa on särmää, vahvuutta itsevarmuutta, mutta silti, ihankuin pieni hento epävarmuuden häive olisi kuitenkin jossain? Mielettömän hieno.

tämä oli hyvin
hmm erikoinen

voimakkaita tunteita

Jollain tavalla sai hymyilemään, vaikka onkin kai aika "pahis" runo ;P Loppu paras, kuin lyönti vasten sen entisen kasvoja.

 

Käyttäjän kaikki runot