Hetki.

Runoilija raparperisydän

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lojumme nurmella,
smaragdin vihreällä.
Juttelemme erikoisia,
Nauramme maailmalle,
sille ihmeelliselle,
ja kuitenkin
niin typerälle.

Kuiskimme salaisuuksia,
silmät kirkkaina,
niistä pojista tietyistä.
Ihastuksista.

Olemme myös hiljaa,
haistelemme nurmen tuoksua.
Ja kostea maa,
saa takapuolen märäksi.
Mutta emme näe vaivaa nousta,
Koska nautimme,
tästä päivästä.
Tästä hetkestä.

Selite: 
Se on se hetki ystävän kanssa, kun millään muulla ei ole väliä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot