Tämän hetken

Runoilija Runo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runo antaa mahdollisuuden pysähtyä pienten ihmeiden edessä. Kenellä on silmät nähdä maailman kauneutta?
 

Tämän hetken
haluaisin tallettaa
niin että pimeimmässäkin yössä
jaksaisin uskoa valoon
toivottomuudessa näkisin
uuden aamunkoiton
yksinäisyydessä tuntisin
rakkautesi kosketuksen

Selite: 
Tunnelmointia kesäyönä
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot