uskottomuus

Runoilija Jontte

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä sanoin joskus: Pitää jaksaa, mut nyt ei jaksa Yks elämä elettävänä ja seki on paska.
 

Minä tiedän sen, sinä tiedät sen.
uskottomuus on pahe yleinen.
Sinä sorruit siihen,sulle kelvannut en
mutta virheesi teit viimeisen.

Mustasukkaisuus tekee ihmisestä murhaajan.
katoa elämästäni pian,kanssa suhteen tuhoajan.
Älä koskaan palaa, älä pyydä anteeksi.
häivy elämästäni ja pidä paheesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot