sinä lupasit

Runoilija Jontte

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä sanoin joskus: Pitää jaksaa, mut nyt ei jaksa Yks elämä elettävänä ja seki on paska.
 

sinä, joka minut pelastit
sinä oman elämäsi tuhosit
Mua suojelit, pidit puoleni
aina kuuntelit mun huoleni

sinä lupasit, et koskaan jättäisi
Minua yksin,etten enää pelkäisi
luokseni mun et enään palaa kai koskaan
Huumasit itsesi, tapoit miehen noin tost vaa
vaikket koskaan ketään tahtonut satuttaa
tuo ahdistus pystyy todellisuuden kadottaa

sinä elät siellä, sinua rangaistiin
kylmään betoniin sinut suljettiin
mikä sinuun meni, sinä lupasit
silti oman elämäsi pilasit..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa kerrontaa runossasi ^^

 

Käyttäjän kaikki runot