Kahlittu nuoruus

Runoilija Jontte

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä sanoin joskus: Pitää jaksaa, mut nyt ei jaksa Yks elämä elettävänä ja seki on paska.
 

Mikään paska ei pysty mua maahan polkee/
Kahlittu nuoruus, mut se on tätä onnee/
Kamerat seuraa & valkotakit piinaa/
suljetut ovet, tääl on hulluja liikaa/
ku on aikaa miettiä, pää ei enää kestä/
turhia murheita, muidenki eestä/
mut tottahan se on, aina joku hartioita painaa/
mieli saa rauhan vasta sit ku oon vainaa/

Pakko jatkaa ku on näin pitkälle päästy/
jo pennusta asti kaikkee pahaa nähny/
mut nyt oon oppinu oman mieleni sumuttaa/
oon kuoren alla, mikään ei voi mua romuttaa/

frendeist osa lusii selleis, loput mullan alla/
kamoilla on osansa & väkivallalla/
joskus sitä miettii, miksi kuljen samaa polkua/
sen tietää miten täs käy, siis odotan loppua/
taas rahat meni kamaan, elän mielummin näläs/
se tunne ku auttas köyhän maan lapsia hädäs/

Moni frendi yritti katkolle päästä/
ne käänty jo ovelt, " Tuu parin päivän päästä" /
ei kuulemma ollu kriteerit kohillaan/
"et oo Redin asiakas,sun on pärjättävä omillaan"/
Täs se taas nähtiin,frendin vei Bentsot ja Subu/
tää muistetaan vielä,tän muistaa koko vitun suku!/

ajatella,totuuden erottaminen on sit lieneen vaikeeta/
ku nuoriso vailla paikkaa,kulkee kasvot kalpeina/
ne hiipii ohi huppu päässä, puukko povarissa/
vilkuilee olan yli,kaikki on niin epätodellista/
ei selvää päivää,ku ei sitä pysty enää kestää/
ei oo frendei, ku ei haluu luottaa keneenkään/

Monel menee viel hyvin,mut osa ui jo vasta virtaan/
koht loputki snaijaa uida kuoleman kanssa kilpaa.../

by. Jonna Sorvisto

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella koskettava,itku pääsi,narkkaritkin ovat ihmisiä,heillä on vaikeaa ja moni haluaa irti ainekoukusta,narkkareista harva pääsee irti,useimmat joko menehtyvät aineisiin tai velkojen seurauksena,moni niinkuin tämä eno,päätyy vankilaan,joka sekin on monelle pelastus vaikka raskaimman kautta.

 

Käyttäjän kaikki runot