Rytätty paperi

Runoilija TheBrokenHart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinä+Minä=<3
 

Rytätty paperi, kuin satutettu lapsi, arvet poistamattomia ja lopullisesti näkyviä. Kuin haavoitettu lintu, katkenneet, surkastuneet siivet joilla ei enää lennetä... Linnusta tulee mieleen puu. Julmasti kirveellä palasiksi hakattu puu, viatonhan se oli, koskaan mitään pahaa tehnyt. Puusta tulee mieleen pieni yksinäinen ruusunnuppu, koskaan aukea se ei, sisarensa kaiken energian ja valon vei. Sadepisarat lehdillä kuin kyyneleet jotka ei kuivu koskaan...

Selite: 
piti siis äikäntunnilla rytätä paperi ja kirjoittaa jotain mitä tulee mieleen. pistin opettajan hiljaseksi tällä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot