Minä

Runoilija TheBrokenHart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinä+Minä=<3
 

Minä olen minä.
En kukaan muu.
Sitä ei voi kukaan muuttaa.
Et sinä, en minä.
Mutta miksi haluaisinkaan...
...Olla joku muu?
Tässäpä vastaus:
Jos en olisin minä,
ja jos sinä et olisi sinä,
En ehkä koskaan löytäisi...
Sinua.

Selite: 
Rakasta lähimmäistäsi niin hän rakastaa sinua. Toivotaan ainakin niin ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

suloisella tavalla kömpelö ja hellyyttävä, kaunista!

 

Käyttäjän kaikki runot