Katu!

Runoilija smoukki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sateen jälkeen hiekkatiellä kauneus hehkuu ja kumartaa syvään" -Dave Lindholm
 

Oi ihana katu!
Kuiski hiljaa,
anna sykkeesi tarttua
minuun.
Anna kauniille mustalaistytölle
tamburiini..
anna hänen tanssia minulle.
Ei mikään pysäytä minua
tällä kadulla, matkalla
maailman keskipiteeseen,
kun ruusut kukkivat
ja unikot.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot