Minä.

Runoilija EksynytEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä olen... sitä en oikein vielä tiedä. olen joku joka etsii itseään ja vaihtoehtoja tulee joka suunnasta. Kirjoittaminen on minulle keino selvittää ajatuksiani ja ehkä myös sitä kautta löydän itseni. olen sellainen joka haluaa täydellisyyttä, vaikka hyvin tiedän etten sitä koskaan saa.
 

Onko minussa tarpeeksi tahtoa, liikuttaa tähti avaruudessa.
Liikaa kilometrejä välissä unelmien ja todellisuuden.
Ei tarvetta peittää, joka aamu meikillä minuutta,
huutaa kaduilla maailman pahuutta.
Se kehäksi muodostuu, nielee kaiken.
Jäljellä jään minä,
Selviytymisenpakko harteilla lämmittämässä.
Aina aamuyön syleillessä, syntyy ajatusverkkoni uudestaan.
Herään auringon kanssa, aste kerrallaan.
Avaan itseni, annan tämän päivän olla eilistä parempaa.
Vasten omaa huutoani, sitä äänetöntä kipeää,
nojaan, rutistaen olkapäitä yhteen.
Pelko, joka uudelleen syntymiseen pohjautuu,
sisälläni elää.
Kaivaa käytäviä,
hioo ääriviivojani.
Se virtaa paineella verisuonissa.
minut kauttaaltaan halvaannuttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot