Saanko vihata

Runoilija KadonnutTyttö

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 20.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaappirunoilija. arvostelkaa toki, kritiikkiä saa ja pitää laittaa! haukkukaa vaikka pystyyn haluan vain kuulla totuuden.
 

Kaikki on hyvin
vain jos näet päälleni
vain jos olen hallinnassa
vain jos olen läsnä

En minä ole ketjuihin kasvanut
en minä valinnut

Älä kurista liikaa
etten pyristele irti
saanko vihata
edes välillä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea, vahvan tunteikas.

 

Käyttäjän kaikki runot