Cassie

Runoilija verikoralli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Usko vahva,
sai tytön lähtemään.
Sanomalla sen,
mitä moni ei enää uskalla sanoa.
Yksinkertainen vastaus,
kaatoi lattialle.

Silmät tyhjänä,
sielu rauhassa.
Ikuiseen lepoon saatettu,
Jumalan lapsi.

Selite: 
Jokela, Kauhajoki, mistä se lähti? Columbine ja 'legenda' Cassie. (Vaikka tottahan se on että sitä ei kysytty.) Olkoon tämä Cassien muistolle ja muille jotka silloin lähtivät. =(
Kategoria: 
 

Kommentit

Mitäpä tähän osaisi sanoa.

kaunis runo
haikea mutta kiitollinen

 

Käyttäjän kaikki runot