Kipu

Runoilija verikoralli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kipu ja ahdistus,
näyttäkää kasvonne.
En jaksa odottaa,
ja selkää peläten kääntää.

Tulkaa nopeasti,
viekää kaikki mitä tarvistette.
Mutta älkää antako minun odottaa,
sillä en näe seinien läpi.

Odotan iskua,
odotan sitä kun lehdet tippuvat.
Ja kunnes te tulette,
ja ahdistatte minut nurkkaan.

Selite: 
en tiedä mistä tämä tuli, koska olen varsin ilosella päällä =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot