Hymy

Runoilija Hissukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2009
Viimeksi paikalla: 8.6.2020 19:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Leoka pystyyn kun tulloo kova paekka, pyssyypähän aenae suu kiinni."
 

Hymy matkalla
luoksesi.
Otatko vastaan?
Torjutko?

Lähetätkö eteenpäin,
uudelle matkalle?

-Hymy-

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jo vaen hymy perile tull ja laetoin sen etteennii päen matkustelemmaan.

Hymy tarttuu. Ihana runo. Yksi pieni hymy voi saada paljon hyvää aikaan.

se on pienestä kiinni
sait minut hymyilemään
toivonmukaan se tarttuu johonkuhun vielä tänään

Kiva runo,ajatusta sopivasti mukana!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Hissukka Tahdon 19.10.2009 0 Runo
Hissukka Sumutar 20.10.2009 0 Runo
Hissukka Hymy 20.10.2009 4 Runo
Hissukka Pilvi poistui 21.10.2009 1 Runo
Hissukka -Poks- 21.10.2009 5 Runo
Hissukka Murheeni 23.10.2009 1 Runo
Hissukka Kumppani 30.10.2009 2 Runo
Hissukka Elämän äänet 30.10.2009 0 Runo
Hissukka Paljaat varpaat 17.1.2010 0 Runo
Hissukka Tammikuun 17.1.2010 0 Runo