Kirje, mihin ei löydy osoitetta

Runoilija aloha

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asioita/ajatuksiani mitä en saa sanotuksi..
 

Hei Helena!

En tiedä mistä aloittaisin.. Siitä on niin kovin paljon aikaa, kun näin sinut. Minulla ei ollut silloin edes alkanutta elämää tai haaveita, paitsi että kalastaisin papan kanssa loppu elämän ja en koskaan kasvaisi isoksi.
Ikävä mursi minut vuosien jälkeen uudelleen, harmillista. Olin ehtinyt jo unohtamaan sinut, en edes muista miltä näytät. Mutta nyt, olen alkanut kuvittelemaan miltä näyttäisit.

Tiedätkös tämä ihminen kertoi, että haluaisit että tulen käymään. Oletko tosissasi? Miksi et itse kerro sitä minulle? Olet kertonut millainen olin lapsena, miksi? Sinähän hylkäsit minut ja minä vuosien taistelun jälkeen nielin sen pettymyksen ettei minulla ole enää mammaa..
En tiedä pitäisikö minun katua käytöstäni, että kerron kaikille ettei sinua ole. En todellakaan vihaa sinua, mutta olet vieras.
Tämä vieras ilkeä ihminen syöttää köyttä suuhuni.. ''Tahdon vain kertoa että on hänessä hyvääkin'' ''taidat oikeasti vihata häntä, koska ilmeesikään ei värähdä''
Mamma en vihaa! Mutta Helena sinulla on järki tallessa, ei lapsenlapsen kuulu huutaa perääsi jos sinä hylkäsit?
Onko sinussa jotain hyvää? Miksi sitten et ole soittanut, kirjoittanut, missä ne monen vuoden syntymäpäivä onnittelut? Jos sinä todella kaipaat..
Usko pois, olen nuori nainen jo. Minulla on ammatti ja olin kerran rakastunut. Tiedätkös olisi ollut ihanaa jos olisit seissyt yleisössä, kun minut nimitettiin virkaan. Sinä et ollut sielä, mutta muiden ihmisten rakkaat olivat.
Haluan vain enää tietää, teinkö minä jotain väärin? Vai miksi emme enää kohdanneet? Jos minä tein pyydän koko sydämestäni anteeksi, olisin halunnut pitää sinut.

Enää tahdon vain sanoa, minulla on kaikki ok! Olit minulle rakas, mutta enää muisto entisestä. Toivon sinulle kaikkea hyvää. Mamma siitä on jo kymmenen vuotta ja minulla ei ole enää vaaleata tukkaa..

Selite: 
Kirje mammalleni jota en ole nähnyt 10vuoteen.. Tämä kirjoitus sai alkunsa työpaikka kiusaamisestani joka liittyy häneen.. Nimi muutettu
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot