Tyhjä lautanen, tyhjä pää

Runoilija aloha

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asioita/ajatuksiani mitä en saa sanotuksi..
 

Edessäni jälleen tyhjä lautanen, tyhjä pää.
Onko mulla enään mitään menetettävää?

Nousen sängystä, nousen puntarille..
Ei en jaksa enää.

Peili on aivan edessäni
pyöritän päätäni
''miksi olen tälläinen?''

Miksi muokata itseään
mikä siihen pakottaa?

En tiedä mitä vastaan taistelen
ehkä tätä elämän kurjuutta?
koitanko piilottaa haavani, rikotun sieluni?

Kukaan ei osaa auttaa minua
ei kukaan tahdo ymmärtää
Olen huutanut kadulla ''auttakaa minua''
ei kukaan kuule..

Makaan lattialla alasti märkänä
miksei kukaan nosta minua syliinsä
nukuta minut uneen ja sano ''nuku rauhassa pikkuinen''

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot