Rakkaudentunnustuksia (Sinä vihaat minua)

Runoilija SecretAdmirer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Optimistinen pessimisti
 

Kyyneleet valuvat
silmistäni,
joihin katsoit ujostellen
kun ensi kertaa tapasimme

Kyynel valuu
poskelleni,
joka aina
punaisena hehkui
kun minua sanoit kauniiksi

Huulilleni,
joilla lausuin ne kolme sanaa
ensimmäistä kertaa
sinulle

Leualleni,
jota hipaisit
lähtiessäsi pois

Kaulalleni,
jota sinä nyt kuristat
käsilläsi
vihaiset lieskat silmissäsi

En saa henkeä, en saa
Voitko jo lopettaa?

Kidutat minua sanoillasi
ne eivät vielä uppoa tajuntaani,
ne kieppuvat, kieppuvat korkealla
saavuttamattomissa
niin kuin sinäkin

Rinnalleni,
jossa nyt tunnen viiltävää kipua

"Minä vihaan sinua"

Nyt minä olen kuollut.
Sinä tapoit minut.

Selite: 
eheh vähä sekavako ees :D no koittakaa saada silti selvää :p
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot