Olen pahoillani

Runoilija vAmPiReHeArT

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen pahoillani.
Siitä mitä tein, mitä sanoin
ja jätin sanomatta.

Jos olisit odottanut,
odottanut edes hetken.
Antanut minulle aikaa oppia luottamaan.
Olisin voinut avautua,
kertoa kuinka paljon oikeasti välitän ja kaiken sen,
mistä jäit paitsi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot