kaukana jossain

Runoilija rakkausrölli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele positiivisesti tai ainakin pyri ajattelemaan. Silloin elämä on paljon helpompaa ja antaa enemmän!
 

Toivo ei tuo sinua luokseni,

mutta kaipuuta ajatellassani,
saan

sinusta otteen.

Etäisyys ehkä vahvistaa meitä,

mutta miksi minulle tulee tunne,

että kiintymyksemme pääsee aina haalistumaan.

Rakastan sinua liikaa tai liian vähän.

Ainakin liian paljon ollakseni ilman kaipuuta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot