Suklaa unelma

Runoilija Odottaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Palanen Fazerin sinistä suklaata... Kehräävä kissanpentu sylissä... Siinä ehtii unelmoida kaikenlaista. Räiskyvää takkatulta, kun ulkona paukkuu pakkanen. Niityn kukkia joita tuuli hulmuttelee. Syksyisiä maisemia joita värittävät ruskaiset puut. Ja kävään ensimmäisiä kukkasia jotka työntyävät ylos ruskeasta mullasta herättäen luonnon eloon.

Selite: 
Inspiraation puutos. :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Suussasulavan pehmeä on Suklaa unelmasi.
:)
Tykkään.

Suussasulavan pehmeä on Suklaa unelmasi.
:)
Tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot