Joulutonttu

Runoilija Odottaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttö pieni oven raoista kurkisteli, ei malttanut nukkua. Pian tulisi pukki, se valkopartainen ukki. Mutta toteutuisiko tytön toive. Aamulla tyttö kiiruhti kuusen alle. mutta tyttö tuo pettyi. Ei, ei sanaakaan siitä että toive olisi toteutunut.

Äiti löytää lapsensa itkien kuusen alta. Tiedustelee mikä on hätänä ja saa itkuisen vastauksen:" Äiti, toivoin niin kovasti joulupukilta, että koko maailma tulvisi tänään rakkautta. miksi täällä on vieläkin sotia, orpolapsia ja köyhiä?" itkuinen tyttö nyyhkyttää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot