Valehtelija

Runoilija Seinäruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kirjoitellut runoja enemmän ja vähemmän aktiivisesti ainakin seitsemän vuotta. Runot ovat minulle tapa koota sanoiksi jokin ajatus tai tunne, jota ei suorin lausein voi kuvata. Ne ovat minun tapani ajatella ja muistaa.
 

viattomien silmien takana
ei omaatuntoa lainkaan
kauniista sanoista muodostuu
valheiden verkko

ei edes muista miksi
eikä välittäisikään
valheita valheiden perään
tai kaikki hajoaa

punnitsee tarkkaan
jokaista sanaa
saa sinut uskomaan
mitä haluaa
kertoo sen,
minkä haluatkin kuulla

etkä edes huomaa puukkoa selässäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau!
Taitavasti kirjoitettu, rytmitys tukee runoa hienosti.
Jotenkin tämä tuntuu välillä niin tutulta.
Suosikkeihin meni.
Onnea.

Vau!
Taitavasti kirjoitettu, rytmitys tukee runoa hienosti.
Jotenkin tämä tuntuu välillä niin tutulta.
Suosikkeihin meni.
Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot