Nimetön

Runoilija Seinäruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kirjoitellut runoja enemmän ja vähemmän aktiivisesti ainakin seitsemän vuotta. Runot ovat minulle tapa koota sanoiksi jokin ajatus tai tunne, jota ei suorin lausein voi kuvata. Ne ovat minun tapani ajatella ja muistaa.
 

lakkasin puhumasta
kun ne sanoivat
että ymmärtäisin vielä
sinun olevan poissa

että saisin lohtua
siitä jälleennäkemisestä
josta kaikki puhuvat
kuin se korjaisi kaiken

enhän voinut kertoa
että laulat minulle
joka ilta
ja kosketit minua
kun seisoin haudallasi

minulle
et ole poissa
eihän muistoa
tarvitse hyvästellä

Selite: 
se, mitä hän minulle merkitsi säilyy aina.
Kategoria: 
 

Kommentit

Liikuttava.

 

Käyttäjän kaikki runot