Mis Meen

Runoilija Norsku88

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko tämä unta
vai sisäisen tunne
matkan unia, haluan
tietää mis meen.

Tunne kuin aave
varjo oisi seuranani
haluaisin herätä
usvan keskeltä, nähdä
auringon säteen
ennen kui pimeys
peittää taivaan ja
sudet kuuta vasten
ulvoo läpi metsien
käy susien ulvonta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot