Näin unen

Runoilija Illusionisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille ihanille kommentoijille <3
 

Viime yönä minä menetin sinut.
Sinä jäit tänne, minä lähdin toisaalle
Opiskelin siellä missä halusin,
söin helvetisti nuudeleita,
minulla oli sulkia hiuksissa
Ne kuvastivat vapautta

Minulla oli uusi
Mies,
Mustan huumorin raiskaaja,
Luonnoslehtiö ja pensselit mukana,
Naapurinpoika tatuoinneilla

Sinäkin olit löytänyt naisesi
Ruskeatukkaisen,
jolla oli pilke silmäkulmassa
Ei mitään scenemaalausta kasvoilla
ja samanlaista huulipunaa
kuin sillä kassaneidillä,
jolta ostit ensimmäisen kerran tupakkaa

Ja minä saavuin kaupunkiin
En voinut unohtaa, enkä kai halunnutkaan
Sinä suutelit minua ja kai vähän enemmän
Et ollut taaskaan sheivannut viiksiäsi
Mutta mikä minä olin sanomaan
Et sinä ollut minun mieheni enää

Todellakin kammoan tulevaa
ja sitä
mitä helvettiä se tuo tullessaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot