Nimetön

Runoilija yönenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.
 

Ahdistus iltoina,
lähdemme ahdistusta pakoon lenkille,
meidät löytää halimasta liikennevaloista.
Kysyt miksi itken hiljaa,
painat poskesi kasvoilleni,
kyyneleeni tarttuu sinuun.
Ja minä kysyn
miksi sinä itket hiljaa.

Selite: 
ja olo helpottuu.. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielten suru ja ahdistus voi kasvattaa vahvuuteen ja terveeseen varmuuteen.

 

Käyttäjän kaikki runot