Nimetön

Runoilija yönenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.
 

Tartu minuun.
ota lujasti kainaloosi.
Suutele, kosketa.
Pidä minut sinun omana.
Eikä milloinkaan ote irtoa.
Koska rakkaus.
Minä olen nyt valmis.
Koska toista sinua ei ole.
Sinä olet kaikki toiveeni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloisen kaunista:)

 

Käyttäjän kaikki runot