Herättäjäni

Runoilija yönenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.
 

Mitä tämä on?
hyppäsit elämääni
ja sait menneisyyteni harmaaksi.
Kaikki mitä ennen luulin rakkaudeksi,
ei tunnu enään miltään.

Minä en tiedä,
mutta sinä herätit minut.
On koettava huono,
jotta tunnistaa paremman.
Tämän minä huomasin.
Sinä,
kohtelet minua kauniimmin kuin kukaan aiemmin.
Ja minä vain mietin..
Ansaitsenko todella sinut?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot