Rakkauden alttari

Runoilija SunSet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Suuria ajatuksia pienessä päässä"

Kaikki kommentit tervetulleita, myös kritiikit. Pääasia että on runoista jotain mieltä... :)

Tällä hetkellä omat suosikkini runoistani ovat Peilityyni pinta ja Koston suloisuus. Lukekaa! ;)
 

Rakkaus - tätäkö se on?
Ruusumeri aaltoilee käytävällä,
urkujen soidessa taustalla
epävireisesti.

Piikit jalkapohjissa
turmelevat valkoisen puvun
verenpunaiseksi.

Selite: 
Jaksaako ihminen riidellä loputtomiin?
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeää tekevä runo joka riipaisee. Suosikit

 

Käyttäjän kaikki runot