Kadoksissa

Runoilija Muukalainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


                          Sydänkullalla
                        heidät kerran
                      valettiin

                      onnellisen
                         ihmisen
                           muotoisiksi 


...Ja on joukkoon liittynyt kolmaskin, MEIDÄN IHANA PIENI ELÄMÄN AURINKO SYNTYI 7.8.2012...  
        



TARHATÄTIN LORUJEN JA MUIDEN TARINOIDEN KOTI kategoriassa Sadut & Tarinat

AFORISMEJA JA MIETTEITÄ kategoriassa Sanonnat ja sananlaskut
 

Rakkaat

En tiedä

mistä repisin

ne valorihmat

joilla parsia polkunne

eheäksi

Päivät on rikki

ja yöt avoimia sudensuita

En jaksa

olla auttaja

enää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo.

Voimattomuuden tunnetta.
Kun on yrittänyt parhaansa
ei voi enempää. Koskettava runo.

Runosi voimattomuuden tunne koskettaa ..

Suuri sydän ja empatia ovat äärettömän kauniita asioita ihmisessä. Raja kulkee kuitenkin tässä. Kaikkein eniten on pidettävä huolta parhaasta ystävästä -itsestä. Eikä meistä ole apua jos vedämme itsemme loppuun...on joskus osattava myös päästää irti. Tällä voi myös olla toinen puoli: Halutessamme kovasti auttaa saatamme samalla viestiä kohteelle siitä "ettei hän pärjää". Kun taas annamme tilaa toisen toimia on viesti se, että "kyllä sinä pärjäät -luotan siihen". Varsinkin lasten kohdalla saattaa olla näin.
Tälläisiä mietteitä herättää runosi. Erittäin koskettava runosi.

hyvä

Eikä aina tarvitse ollakaan. Sankarikin saa väsyä - vain elokuvissa väitetään ettei saisi.

Kaunis runo.

Auttajakin tarvitsee apua.

Puhutteleva runo.

Meidän jokaisen on loppujen lopuksi löydettävä voima omasta itsestään parsia elämänsä polut, sillä kukaan muu ei sitä voi tehdä toisen puolesta. Meillä on myös lupa sanoa, ettei enää jaksa kantaa toisen ihmisen kuormaa. Sekin on rakkautta itseään, että muita kohtaan. Koskettava on runosi sanoma.

Taitavaa kuvausta! "Parsia polkunne ehjäksi" nousi minulle erityisen hienona kielikuvana tästä runostasi. Myös edellinen lause on upea.

Ompa lohduton ja tunteikas! Voimahalin antaisin tästä!
 

Käyttäjän kaikki runot