sua ei kiinnosta, et välitä

Runoilija jennnasd

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

oon täysin merkityksetön sulle mut sä et oo mulle
se on vaikeeta käsittää kuinka pään voi käännyttää
mieli sabotoidaan, valheilla täytetään
se mitä käteen jää on sirpaleita, sirpaleita rikotun sydämen
tuskaa viiltävän pistoksen
aiheutit mulle avohaavan joka koskaan ei umpeudu
se vuotaa verta kunnes on vuotanut kuiviin
ja jäljelle jää vain aukko, tyhjä, musta, se korventaa kuin liekki rinnassa pitää tulen kurkussa, eikä jätä rauhaan

se on muisto sinusta..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot