en unohda sua koskaan

Runoilija jennnasd

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

välitän sust aina
vaik eri suntii lähettäis
se ei muuta mun tunteit mitenkää toistepäi
oot mulle aina tärkee
ystävärakas
voit mennä en pyydä sua palaa takas
pysyt aina mun mieles
aina mun sydämes
sun paikkas on skriivattu sinne aina ja ikuisest.

Selite: 
kirjotin taas pitkästaikaa tänne en vaa oo jaksanu lisäillä näit mun juttui..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot