Kristallikyynel

Runoilija Lasisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hattulalainen tyttö joka rakastaa runoilua, kirjoittamista, maalaamista ja laulamista! Runoja kirjoittelen omaksi ilokseni ja siksi että rakastan runoutta. Toivottavasti pidätte runoistani ja kommentoitte niitä sillä palaute on aina tervetullutta!
 

Yksinäisyydestä ja surusta
väsyneenä, en jaksa enää
sanoa sanaakaan.

Eikä huuleni pysty enää
kaartumaan lämpöiseen
hymyyn.

Kalpeilla ja ilmeettömillä
kasvoillani, vierii vain enää
yksinäinen kristallikyynel.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeää tekstiä, käsitteleminen on tärkeää. Hyvä runo.

Oih.
Väsyä henkii runosi, niin surullista että kyynelkin on yksinäinen...
Koskettaa..

Kipeää tekstiä, käsitteleminen on tärkeää. Hyvä runo.

Oih.
Väsyä henkii runosi, niin surullista että kyynelkin on yksinäinen...
Koskettaa..

 

Käyttäjän kaikki runot