Nimetön

Runoilija Lasisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hattulalainen tyttö joka rakastaa runoilua, kirjoittamista, maalaamista ja laulamista! Runoja kirjoittelen omaksi ilokseni ja siksi että rakastan runoutta. Toivottavasti pidätte runoistani ja kommentoitte niitä sillä palaute on aina tervetullutta!
 

Haluaisin jälleen käpertyä syliisi,
vaipua uneen ja unohtaa kaiken.

En vain enää voi, olet toisella
puolella.

Lähdit aivan liian aikaisin.

Jos vain voisit, niin palaisitko takaisin?

Vai jäisitkö taivaaseen?

Joskus kun katselen pilvien lipuvan taivaalla,
luulen näkeväni sinut pilven reunalla..

Ehkä se on heijastus vain..

Valon luoma harha..

Kipu rinnassain..

Mutta se on silti muisto rakkaastani

Sinusta...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot