Nimetön

Runoilija Riinatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laitan ajatukset runona eteen päin.
 

Syksy
Miten maailma pyörikään
tuuli tuulee
puut humisevat
lehdet kellastuvat
tarvitsen kaulaliinaa.

Kivi
se on kaunis ja mahtava
tykkään istua kivellä
mitä kivi pitääkään sisällään?
Rakkaustarinan,
ystävyyden,
tarinoita,joita haluan kuunnella
kivi,kuiskaa ne minulle,haluan kuulla.

Koulu
menen sinne päivittäin
se on arki.
Viihdyn siellä.
tykkään olla aulassa ja katsoa ihmisiä,
tykkään istua ruokalassa ja kuunnella ihmisiä,
tykkään olla koulussa.
Tunneista en mene takuuseen

Selite: 
Tässä on tämä koulun alkuni. :) Syksy,kivi,koulu
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Riinatar katse. 17.5.2010 0 Runo
Riinatar Mitä se on? 2.9.2009 0 Runo
Riinatar Nainen 9.10.2009 1 Runo
Riinatar Näkymätön 30.8.2009 1 Runo
Riinatar Nimetön 3.9.2009 0 Runo
Riinatar Nimetön 10.8.2009 0 Runo
Riinatar Sanna 2.11.2010 0 Runo
Riinatar särkynyt 15.12.2009 1 Runo
Riinatar sattuuko? 2.11.2010 1 Runo
Riinatar Tuska 16.8.2009 4 Runo