sattuuko?

Runoilija Riinatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laitan ajatukset runona eteen päin.
 

Ai sattuuko se?
Sattuu..
Miksi?
Se repii sisältä ja ulkoota,
se repii joka puolelta.
Kun sisäinen musiikki vaihtuu synkempään,
rakkauslaulut raskaampaan..Sattuuko?
Totta helvetissä se sattuu!
Jos voisi vajota,kadota,unohtaa..
Se vie aikaa,
paljon aikaa.
Kun mieli ja keho ei enää jaksa,
mitä tapahtuu?
Se tukehtuu,
synkkyy ja käpertyy.
Istun nurkassa ja itken tuskasta,
vai itkenkö?
En.
En osaa!
Se pahentaa tilannetta,
oloa,
fyysistä hyvinvointia.
hups.
Se tapahtui,
rakastuin....taas

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sama tunne mullaki! jatka kirjottamist, sun runot on tosi hyvii. <:

onneks olkoo! : )

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Riinatar Tuska 16.8.2009 4 Runo
Riinatar Nainen 9.10.2009 1 Runo
Riinatar särkynyt 15.12.2009 1 Runo
Riinatar sattuuko? 2.11.2010 1 Runo
Riinatar Näkymätön 30.8.2009 1 Runo
Riinatar katse. 17.5.2010 0 Runo
Riinatar Nimetön 3.9.2009 0 Runo
Riinatar Nimetön 10.8.2009 0 Runo
Riinatar Mitä se on? 2.9.2009 0 Runo
Riinatar Sanna 2.11.2010 0 Runo