Alée

Runoilija olasmi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2022 2:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on jokaiselle oma.
 

Me lausuimme toisillemme iloisuudet,
sanat taivaan ja maan,
tanssimme kuin olisimme olleet toisillemme velkaa.
Ja unohdimme teepannun pöydälle.

Kostea ihosi vasten omaani,
kuin kangasta jota ei voi leikata.
Sukelsin pyörteisiisi ja ympäriltäni hävisi kaikki muu,
mukana miljoonia timantteja taskussasi.

Hymy niin valloittava, selkään sattuu, alan itkeä.
Ja ehkä kerron muutaman paskan vitsin naapuristasi.
Mutta sinä olet sinä ja juuri siinä. Sulan.

Tee oli kylmää

Selite: 
Dear
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
olasmi Alée 7.2.2010 0 Runo
olasmi Clock on the wall 7.2.2010 2 Runo
olasmi hölmö minä 17.7.2009 0 Runo
olasmi Nimetön 21.4.2010 0 Runo
olasmi Nimetön 21.4.2010 0 Runo
olasmi Nimetön 21.4.2010 0 Runo
olasmi rakastunut 1.8.2009 2 Runo
olasmi Thy 21.4.2010 1 Runo
olasmi viha 17.7.2009 0 Runo
olasmi vihaa 9.9.2009 0 Runo