- why did I lose you?

Runoilija sugarsuprise

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 16.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

nyt sä hymyilet ku kaikki ois kunnossa
sisälläs tiiät ettet kaivannu tätä muutosta

jokanen kerta kun kuulet hänen nimensä
kavahdat ja yrität näyttää ettet vaa välitä

ja silti sisälläs velloo kipu ja tuska
toivot et sekin tuntis tällast kaipausta.

Selite: 
eron tunne on kivuliasta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva hieno runo eron tuskasta ja kaipuusta.

Lopetus oli hieno. Kipu ja tuska tuntis kaipausta. Hieno riimipari! kiitos tästä!

 

Käyttäjän kaikki runot