Outo

Runoilija Häkkilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romahtamispiste zZZzzzZZzzZZzzzzZz....
 

Katseet kääntyvät
kun tuo outo kävelee kadulla
Pilkkaavat sanat yrittävät hänet tavoittaa
Tuo outo ei ole moksiskaan
kävelee vain hymy poskillaan
Häntä ei enää vihaajat haittaa
sillä hänellä on joku jota rakastaa
Toinen outo tallaa hänen kanssaan maailmaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyva itsetunto
on kultaa
olet loytanyt
kullan

Ihmiset tuijottavat mutta mitäs niistä, katsoisivat itse joskus peiliin

Suloinen.

Voimakas sanoma
rakkauden voimaa antamasta vaikutuksesta
Hieno

 

Käyttäjän kaikki runot