Opi hyväksymään

Runoilija Häkkilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romahtamispiste zZZzzzZZzzZZzzzzZz....
 

Opi hyväksymään,
ei katoa menneisyys minnekkään

Opi hyväksymään,
ei äiti auta
Ei ongelmissas äiti sua auta

Opi hyväksymään,
loppupeleissä täytyy täällä yksin tulla pärjäämään

Opi hyväksymään,
elät itsesi kanssa lopun elämää

Opi itsesi ja kohtalosi hyväksymään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeän realistinen, mutta totta, niin totta että surettaa :(
Toisto toimii tässä mahtavasti!

Tykkään tuosta tavasta toistaa tuota "opi hyväksymään" ja vaikka siinä on toistoa, olet silti keksinyt jatkoa sanoille :) Ja tämä myös on täyttä totta, asiat täytyy oppia hyväksymään :)

Puhutteleva. Tykkään varsinkin ensimäisestä lauseesta, vasta itse sen oppineena.

 

Käyttäjän kaikki runot