Liekki hiipunut

Runoilija rentunruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerran syttyi kipinä,
siitä liekki leimahti.
Mutta roihahtiko koskaan?
Nyt on liekki hiipunut,
hiillos kytee, savuttaa...
Ei lämmitä,
ei hehku,
ei loista valollaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus se voi olla vain yks tupsaus.

No, voi. Miten siinä noin?

 

Käyttäjän kaikki runot