Täydellinen

Runoilija Ksenja

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 14.11.2005
Viimeksi paikalla: 11.9.2021 1:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.2.1971

sillä minä tiedän nyt niin paljon enemmän
kuin eilinen
ikinä
koskaan
on ymmärtänytkään
Suosittelen:
 

Laskeudun aamuisin raput alas yksi kerrallaan

varovaisesti hivuttaudun kohti sinua
sanoakseni varovaiset sanat
varovasti

ettet pelästyisi uudelleen sitä
mitä ei pitäisi pelätä

ota kätesi taskuistasi
tuo ne kotiin

tiedät kyllä -

Moni sanoisi kieltävän sanan
eikä ymmärtäisi totuutta
jolle olemme asettaneet jalkamme
jossa olemme uudestisyntyneet
jolta aiomme hypätä kun aika on

Et sinä sano minulle vieläkään sanaakaan


silti  sinun silmistäsi näen nyt
syvän sinisen liekin

joka palaa

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Täydellisyys palaa ikiliekillä ... tiettyä salaperäisyyttä - on hyväksi lukijallekin.
Kaunista kerrontaa.
Hieno, herkkä ote runossasi. Ehyt kokonaisuus.
 

Käyttäjän kaikki runot