Dimension

Runoilija Ksenja

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 14.11.2005
Viimeksi paikalla: 11.9.2021 1:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.2.1971

sillä minä tiedän nyt niin paljon enemmän
kuin eilinen
ikinä
koskaan
on ymmärtänytkään
Suosittelen:
 
Kadunko elämääni
häpeäpilkkuisia kohtauksia
ylitsepääsemättömiä väärinkäsityksiä
vääriä päätöksiä, joissa aina jotain sattuu
 
Kadunko elämääni
epätoivoisia huomionhakuisuuksia rakkaaltani
tikarinpistoisia piikkejä kun katse on väärä
tai sana liian laimea
 
Kadunko elämääni
egoni säälittäviä loukkaantumisia
kärsimättömyyksiä erilaisuuden edessä
välinpitämättömiä hiljaisuuksia silloin
kun ei vain kiinnosta
 
Rakas
sanon itselleni
 
se kaikki meni jo

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Asiaa.
Hyvää pohdintaa.
 

Käyttäjän kaikki runot