HÄÄLAULU

Runoilija psykkis

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"elämä on koulu, josta valmistuu onnellisena VAIN, jos sen opiskelee yhdessä toisten kanssa"
 

Arjen ihminen
- kuten toinen,
vaativa kohtaa kaltaisen.
Pelissä minä – ihminen,
vieressä katse rakkauden.

Olen kallio sun tajuntaa.
Nääthän lävitseni maailmaa?
Tavallani kädestäsi ohjaan,
sut virheistämme turvaan.

"Sun kanssa tahdon paeta maailmaa,
sun kanssa nousta ilmaan.
Yhä uudestaan."

Katso mua ihminen,
näet silmistä tunteen sen.
Olet sinetti mun sydämen,
kanssas uskallan elämän ikuisen.

Olet sinetti mun sydämen,
kanssas kokoan elämän rakkauden.

Selite: 
sanat: minä, sävel: aviomies, laulu: me molemmat, toteutus: tanssittu häissämme
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot